Connect with us

7 semnale din limbajul trupului care îți arată dacă ți-ai ales partenerul greșit

LIFESTYLE

7 semnale din limbajul trupului care îți arată dacă ți-ai ales partenerul greșit

Limbajul corpului este un mod universal de a ne exprima, comunicând fără cuvinte. În relația dintre un bărbat și o femeie, el este atât de important încât poate afecta relația, mai mult decât cuvintele, în combinație cu tonul vocii. Multor oameni, în special bărbaților, le este destul de dificil să-și exprime gândurile în cuvinte. Astfel, limbajul corpului este adesea o mare contribuție la menținerea relațiilor sănătoase sau, dimpotrivă, un semnal că ai făcut o greșeală în alegerea unui partener. Din nefericire, datorită stresului și oboselii, rareori acorzi atenție semnalelor corpului, care îți pot spune lucruri importante.

Dacă ai îndoieli cu privire la relația ta, acordă mai multă atenție la următoarele semne:

1. Distanța unul față de celălalt

Unii cred că distanța consolidează sentimentele. Alții susțin că acest lucru distruge relația. Spațiul intim perfectă este undeva între 0 și 45 cm. În cazul în care partenerul tău pare să se îndepărteze, ar trebui să te gândești mai mult la starea relației tale.

2. Încrederea

Într-o relație sănătoasă, nu mai simți nevoia să analizezi fiecare pas și cuvânt al partenerului tău. De îndată ce îndoielile se strecoară, merită să te gândești mai bine la relația ta.

3. Ritm unic de mers pe jos

Acest lucru poate părea foarte puțin probabil. Cu toate acestea, același ritm de mișcare în timpul mersului vorbește despre sincronizarea internă a partenerilor. Cuplurile care se iubesc sunt mai predispuse să meargă în același ritm, pornind cu același pas. Atunci când o astfel de armonie este întreruptă, aceasta indică probleme în interiorul perechii.

4. Imagine închisă

Picioarele încrucișate arată că o persoană se simte incomodată de situație sau, chiar mai rău, de persoana cu care este conectată. Dacă mâinile sunt încrucișate sau în buzunare, picioarele încrucișate, acesta este un semn sigur de lipsă de interes pentru partener.

5. Fruntea încruntată

Studiile arată că disprețul este una dintre principalele cauze ale divorțului. Sprâncenele încruntate sunt un indicator viu al criticii și al antipatiei.

5. Sentimentul de indiferență

Când partenerul tău se întoarce cu spatele la tine, nu te privește în ochi, începe să vorbească la telefon înainte de a încheia dialogul cu tine, te întrerupe, nu ascultă, vine târziu, își arată indiferența lui pentru tine. Ignorarea și indiferența sunt metode de manipulare sau suprimare.

6. Atingerea gâtului în timpul unei conversații

În situațiile emoționale, cu toții avem tendința de a găsi modalități de a ne liniști. Când oamenii nu se simt în siguranță, sunt îngrijorați, înspăimântați sau nervoși, își ating gâtul. În plus, o astfel de atingere indică faptul că o persoană poate ascunde ceva de partener. Gâtul este de fapt “poarta” pentru cuvinte, deci aceasta este una dintre cele mai vulnerabile părți ale corpului.

7. O bătaie lejeră pe spate

Un prieten te poate lovi pe spate ca un semn de sprijin și aprobare. Cu toate acestea, este îndoielnic atunci când partenerul dintr-o relație romantică face asta, mai degrabă decât a-ți acorda o îmbrățișare puternică. Să recunoaștem: tu și partenerul tău nu sunteți coechipieri, ci un cuplu îndrăgostit.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus