Connect with us

10 nevoi ale bărbaților pe care femeile le ignoră

LIFESTYLE

10 nevoi ale bărbaților pe care femeile le ignoră

Nu doar femeile au multe nevoi legate de partea emoțională, vei fi surprinsă să descoperi că și bărbații au unele dintre aceste nevoi și nu numai. Depinde, bineînțeles de personalitatea fiecăruia. Dar, în linii generale, specialiștii confirmă că bărbații au următoarele nevoi și așteptări de la o femeie:

1.  Nevoia de afecțiune

Dacă ai crezut că doar femeile au nevoie de afecțiune, te-ai înșelat. Gândește-te doar la felul în care un băiat e crescut de mama sa și vei înțelege că acesta caută aceeași grijă și afecțiune
și la partenera sa.

2.  Nevoia de atenţie

Probabil ai observat că atunci când vorbești la telefon, bărbatul de lângă tine încearcă să îți readucă atenția asupra lui din nou, iar acesta e doar un exemplu simplu și clar că bărbații au nevoie de atenție. Și ceea ce prețuiește un bărbat cel mai mult e atenția la nevoile sale, fie în ceea ce privește amorul, mâncarea sau alte aspecte.

3.  Nevoia de validare

Bărbații vor să știe că sunt admirați și în vremurile mai grele, că sunt sprijiniți. Așa că nu ezita să îți arăți aprecierea față de partenerul tău.

4.  Nevoia de a fi dominat 

Da, e vorba de controlul tău asupra lui. Făcut cu măsură, controlul îl ajută să se simtă centrul atenției și în plus, te ajută și pe tine să fii sigură că nu îi vin alte idei.

5.  Nevoia de libertate

Libertatea este extrem de importantă pentru un bărbat, Fie că e vorba de valori, de ieșitul cu prietenii sau pur și simplu de o seară în care să stea singur și să se joace pe play station, bărbatul are nevoie de libertate. Aceasta este una dintre nevoile principale ale unui bărbat într-o relație.

6.  Nevoia de relaxare

Fii atentă mai întâi la ce lucruri îl relaxează pe el. S-ar putea ca timpul petrecut cu tine să îl obosească mai mult în unele cazuri, și asta nu înseamnă că nu te iubește, ci că are nevoie să se mai relaxeze singur, sau alături de familie. Sau, dimpotrivă, poate timpul petrecut cu tine îl relaxează și ar trebui să fii acolo pentru el în momentele grele.

7.  Nevoia de intimitate

Multe femei evită discuțiile deschise cu partenerii lor în ceea ce privește intimitatea. Nu ezita să comunici pentru că altfel nemulțumirile se vor intensifica, frustrările vor apărea, ca într-un final să preferați amândoi să nu mai aveți parte de astfel de momente.

8.  Nevoia de familie

Un bărbat fie are nevoie de multă libertate și vrea să fie independent, fie își dorește o familie. Trebuie să descoperi ce tipar este partenerul tău. Dacă simte nevoia unei familii, va căuta stabilitate, respect și siguranță lângă tine.

9.  Nevoia de a întreţine relaţia cu părinții săi

Mulți bărbați sunt foarte apropiați de mamele lor și trebuie să înțelegi că nu poți schimba asta, așa că ar fi mai bine să accepți această trăsătură a partenerului tău, și să nu pornești un război împotriva acestei nevoi.

10. Nevoia de a decide pentru el

Deși unui bărbat îi place să vadă că deții controlul din când în când, nu înseamnă că va vrea vreodată să decizi pentru el. Bărbații au nevoie să se simtă stăpâni pe viața lor și să decidă ei singuri pentru ei.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus