Connect with us

Care este cea mai frumoasă trăsătură a ta în funcție de zodie

HOROSCOP

Care este cea mai frumoasă trăsătură a ta în funcție de zodie

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar semnul zodiacal sub care ne-am născut poate influența foarte mult aspectul trăsăturilor noastre. Iată care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei femei în parte în funcție de zodie.

Pești – ochii

Primul lucru pe care îl veți observa la o femeie pești sunt ochii ei. Acestea au cei mai fermecători ochi, plini de suflet, care au puterea de a te atrage dintr-o singură privire. Ele pot face instantaneu oamenii să se simtă speciali și să-i vrăjească.

Taur – gâtul

Taurii se pot distinge de celelalte femei aruncând o simplă privire la gâtul lor. Având caracteristicile unui taur, femeile taur au o construcție musculară și fizică activă. Ele au un păr natural ondulat și de culoare închisă. Cu toate acestea, cea mai bună trăsătură a lor este gâtul. Sunt înzestrate cu un gât gros sau lung, elegant, care le conferă un avantaj față de ceilalți atunci când vine vorba de rezistența superioară a corpului.

Berbec – fața

Berbecii sunt binecuvântați natural cu trăsături ascuțite, cum ar fi maxilarul, nasul, sprâncenele, bărbia și gura, având o față simetrică care poate fi evidențiată foarte frumos printr-o conturare bună. Învață să îți aplici produse de conturare și de bronzat și vei arăta minunat.

Gemeni – pielea și tinerețea

Gemeni sunt grațioși și senzuali, au o față expresivă și trăsături delicate. Pielea lor curată și strălucitoare și atitudinea lor mereu tinerească îi împiedică să îmbătrânească și îi cuceresc pe toți din jurul lor.

Leu – părul

Leii au multe caracteristici asemănătoare felinelor, astfel că au o privire extrem de intensă și o podoabă capilară superbă, având un păr des și strălucitor, pe care și-l complimentează folosind parfumuri și produse de întreținere frumos mirositoare.

Fecioara – pielea

Buzele curbate, nasul delicat și ochii strălucitori sunt niște trăsături notabile ale unei Fecioare, dar pielea lor impecabilă face ca ele să fie irezistibile. Acestea sunt conștiente de punctele lor forte și depun eforturi pentru a-și menține aspectul tânăr și pielea strălucitoare.

Rac – abdomenul

Abdomenul racilor este absolut demențial. În ciuda faptului ca sunt extrem de gurmanzi, se concentrează foarte tare asupra unei condiții fizice foarte bune, astfel că multe alte femei le invidiază pentru aspectul lor fizic.

Săgetător – spatele și ochii

Vorbind despre un semn războinic, Săgetătorii sunt puternici, au o construcție atletică puternică, care este extrem de atractivă pentru cei din jur. În plus, ele sunt binecuvântate cu ochi limpezi, strălucitori, extrem de expresivi, care îi face pe ceilalți să se piardă în privirea lor.

Capricorn – picioarele și pielea

Pielea impecabilă și picioarele lor netede, lungi și suple vor atrage atenția absolut oricui, mai ales atunci când poartă obiecte vestimentare scurte, care să le pună în evidență zona inferioară a corpului.

Balanța – buzele și posteriorul

Balanța este o combinație perfectă de frumusețe și senzualitate. Ele sunt înzestrate în mod generos cu trăsături armonioase și este de la sine înțeles că primesc atenție maximă din partea bărbaților. Un alt factor care poate deveni extrem de irezistibil sunt buzele, extrem de pline și de arcuite.

Scorpion – buzele

Scorpionul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale. Au sprâncene bine arcuite și trăsături proeminente, unghiulare, fiind extrem de atrăgătoare. Dar ceea ce atrage atenția instantaneu asupra feței lor sunt buzele seducătoare.

Vărsător – picioarele

Fiind un semn extrem de nobil, Vărsătorii au de obicei fruntea largă și trăsăturile ascuțite, proeminente. Dar cel mai mare avantaj sunt picioarele lor! Frumoase și bine îngrijite, au picioare pentru care toate celelalte persoane suspină. Cu astfel de picioare uimitoare, nu este deloc surprinzător faptul că sunt cunoscute pentru mersul lor frumos și modul în care dansează.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus